Шевченківський тиждень у нашій школі

Перші весняні дні для шанувальників літературної спадщини Великого Кобзаря - це можливість щоразу по-новому осмислити його поетичні та прозові твори, краще осягнути минуле, зрозуміти сучасне і себе в ньому.

Щороку на початку березня відбувається низка заходів, яку традиційно називають Шевченківським тижнем.

Впродовж цього часу учителі проводили тематичні уроки, бесіди, літературні години, інформаційні хвилинки. Учні школи взяли активну участь у конкурсі на кращу стінгазету, читців творів Шевченка "Вінок поезій". Учителями української мови та літератути Галиною Мелех та Марією Вовк та учителем музичного мистецтва Валентиною М'язгою було проведено літературно-музичну композицію "Живеш, Тарасе, поміж нами". Треба зазначити, що інтерес до подібних виховних заходів не згасає, а зростає. Вічно живі слова Кобзаря торкаються кожного.

/Files/images/tijden_movi/Изображение 1500.jpg/Files/images/tijden_movi/image (7).jpg/Files/images/tijden_movi/image (8).jpg/Files/images/tijden_movi/image (6).jpg/Files/images/tijden_movi/image.jpg/Files/images/tijden_movi/image (9).jpg/Files/images/tijden_movi/image (5).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.