Тиждень педагогічної майстерності учителів початкових класів

У нашій школі пройшов Тиждень педагогічної майстерності учителів початкових класів. Педагоги школи зуміли продукувати оригінальні, нетрадиційні ідеї, форми і методи організації навчально-виховного процесу, а особливу увагу приділили ідеям НУШ. Тиждень пройшов під девізом «Навчаючи – учись, навчаючи – твори…»" . Протягом нього учителі творчо та надхненно готувалися до роботи у Новій українській школі. Практикували ранкові зустрічі, використовували у своїй роботі освітню кінезіологію. Особливо дітям сподобались вправи «Слон», «Кочега», «Вухо-ніс».

Один день був присвячений практичній роботі з LEGO. Цікаво та творчо вивчали дроби, розвивали зв’язне мовлення, будували мости, навіть, природу України вивчати за допомогою LEGO. А веселі рухливі вправи на свіжому повітрі разом з конструктором справили на дітей неабияке враження.

У 3 класі був проведений тематичний день «Лелеки». Діти читали з позначками, ходили на екскурсію до лелечого гнізда, виготовляли лелек з паперу, визначали довжину розмаху крил лелек та порівнювали її з іншими птахами, розв’язували цікаві задачі.

У 4 класі були проведені педагогічні майстерки з практичного використання інтерактивних вправ, створення проекту «Дружній клас».

Усмішки на обличчях дітей, їхні схвальні відгуки на нові форми роботи – ось рушійна сила вчительської творчості. Перші кроки на шляху до Нової української школи успішно зроблено!!!

/Files/images/2018/10.jpg/Files/images/2018/12.jpg/Files/images/2018/13.jpg/Files/images/2018/2.jpg /Files/images/2018/17.jpg/Files/images/2018/16.jpg/Files/images/2018/1.jpg /Files/images/2018/4.jpg/Files/images/2018/7.jpg/Files/images/2018/8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.