ЗУНР - провісниця держави Україна

1 листопада в нашій школі відбулася літературно-музична композиція “ЗУНР- провісниця держави Україна”, яку підготувала та провела вчитель української мови та літератури Галина Мелех. Захід був спрямований на те, щоб діти та молодь знали, що 1 листопада було, є і залишиться в нашому житті однією з найбільших подій української історії.

Школярі декламували патріотичні вірші, інсценізували засідання сотників перед битвою, створили «серце України», переглянули ролик про створення ЗУНР. Під керівництвом учителя музичного мистецтва Валентини М’язги виконали багато патріотичних пісень. Підсумувала свято вчитель історії Тетяна Ворик, яка пов’язала історичну подію з сьогоденням, згадала про односельчан – учасників АТО. Всіх загиблих за волю та незалежність нашої держави вшанували хвилиною мовчання.

/Files/images/2018_nr/ЗУНР 2.jpg/Files/images/2018_nr/зунр 3.jpg/Files/images/2018_nr/зунр 4.jpg/Files/images/2018_nr/зунр 5.jpg/Files/images/2018_nr/зунр 6.jpg/Files/images/2018_nr/зунр 7.jpg/Files/images/2018_nr/зунр 8.jpg/Files/images/2018_nr/зунр 9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.