ДО УВАГИ БАТЬКІВ !!!

1 вересня буде в новому форматі, лінійки не буде, а буде зустріч вчителя і учнів на дистанції від інших класів. Ця зустріч може бути проведена як в класі, так і в якійсь локації подвір'я нашої школи(при умові, якщо наше село не буде в "червоній карантинній зоні"

Вхід у школу батьків, бабусь, дідусів , посторонніх осіб з початком навчального року суворо заборонено.

У школу заходять тільки учні, вчителі та персонал школи.

При вході в школу, або в школі обробляти руки антисептиком.

Під час перерв всі учні і вчителі повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Тому запасайтеся масками! Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичний пакетик (zip-пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в школі розмістять спеціальні урни.

Вчителям та персоналу будуть щоранку проводити температурний скрінінг. Учням - ні. Але за умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника, або вчителя предметника, у якого в них перший урок.

Ви як батьки зі свого боку ні в якому разі не відпускаєте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем, тобто з будь-якими ознаки ОРВІ ви залишаєте дитину вдома!!!

Навчання буде в одному класі, переходити в інший кабінет будуть учні лише на деякі предмети.

Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому кожен обов'язково повинен мати пляшечку води.

Для того ,щоб поїсти в їдальні, для кожного класу також будуть відведені окремі перерви.

ВАЖЛИВО! Для відвідування закладу освіти батькам потрібно надати довідку з засвідченням факту, що дитина здорова. Таку довідку видасть педіатр, або сімейний лікар у якого спостерігається дитина. У довідці лікар має зазначити інформацію про можливість відвідування закладу освіти з відміткою про відсутність контакту з хворими на COVID – 19, та з особами, які перебувають на самоізоляції. Така довідка буде надаватися батькам без огляду та відвідування дитиною медичного закладу.
БАЖАЄМО УСІМ ЗАЛИШАТИСЯ ЗДОРОВИМИ !!!
Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.